Rematei de publicar estas duas receitas:
Bacallau con couveflor
Ingredientes: 8 persoas
* 1 kg. de bacallau
* 1 couveflor
* 4 patacas medianas
* 4 dentes de allo
* aceite de oliva
* pemento doce
* sal
Bacallau con cachelos e feixóns verdes
Ingredientes: 8 persoas
* 8 talladas de bacallau
* 4 patacas galegas
* 500 g. de feixóns verdes
* ½ vaso de aceite de oliva
* 2 dentes de allo
* 2 pólas de perexil
* Pemento picante ou doce
* Sal
Estas receitas e outras máis estan publicadas no apartado de cociña galega. Para vela receita completa tedes que entrar na Biblioteca apartado cociña galega, sección peixes e outros productos do mar
Saúdos, Crisanto
Bacallau con couveflor e Bacallau con cachelos e feixóns verdes
Quem está ligado:
Utilizadores neste fórum: Nenhum utilizador registado e 0 visitante