Bacallau con couveflor e Bacallau con cachelos e feixóns verdes

Intercambio de receitas da cociña galega de sempre.
Avatar do Utilizador
crisanto
Socio/a
Socio/a
Mensagens: 211
Registado: sexta, 29 fev 2008, 11:11

Bacallau con couveflor e Bacallau con cachelos e feixóns verdes

Mensagempor crisanto » quarta, 09 dez 2009, 13:16

Rematei de publicar estas duas receitas:
Bacallau con couveflor
Ingredientes:
8 persoas
* 1 kg. de bacallau
* 1 couveflor
* 4 patacas medianas
* 4 dentes de allo
* aceite de oliva
* pemento doce
* sal
Bacallau con cachelos e feixóns verdes
Ingredientes: 8 persoas
* 8 talladas de bacallau
* 4 patacas galegas
* 500 g. de feixóns verdes
* ½ vaso de aceite de oliva
* 2 dentes de allo
* 2 pólas de perexil
* Pemento picante ou doce
* Sal
Estas receitas e outras máis estan publicadas no apartado de cociña galega. Para vela receita completa tedes que entrar na Biblioteca apartado cociña galega, sección peixes e outros productos do mar
Saúdos, Crisanto

Voltar para “Gastronomía”

Quem está ligado:

Utilizadores neste fórum: Nenhum utilizador registado e 4 visitantes