Ósos de San Froilán.

Intercambio de receitas da cociña galega de sempre.
Avatar do Utilizador
sochromo
Socio/a
Socio/a
Mensagens: 6
Registado: terça, 21 fev 2006, 21:57

Ósos de San Froilán.

Mensagempor sochromo » quinta, 19 out 2006, 16:28

.
"Ósos de San Froilán."???

Busco información acerca de o doce "Ósos de San Froilán".
Xa teño a receta e o modo de preparo.
Pero, non sei a que forma se dá a masa.
Necesito de foto ou unha pequena explicación de como facelo.
.
Valeu...
Sergin.
.
Última edição por sochromo em sábado, 08 nov 2014, 21:47, editado 1 vez no total.
Sergin Castanheira

ccdlugo
Mensagens: 71
Registado: segunda, 31 jul 2006, 10:14

Ósos de San Froilán.

Mensagempor ccdlugo » sexta, 20 out 2006, 08:48

Sendo de Lugo nunca oira falar dos "Osos de San Froilán", encontrei este enlace, dis q non sabes q forma darlles, aquí fala algo deso, penso que será forma alargada con un pouco máis de masa nos extremos.

http://www.grupogastronomicogaditano.co ... roilan.htm


Voltar para “Gastronomía”

Quem está ligado:

Utilizadores neste fórum: Nenhum utilizador registado e 2 visitantes